Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Toimitusehdot

Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat näkyvät verkkokaupan sivuilla sekä maksettujen tilausten jälkeen saatavassa tilausvahvistuksessa. Jos tuotteen hinnoittelussa tapahtuu muutoksia, noudatetaan toimituksessa tuotteen tilaushetkellä voimassa ollutta hintaa. Kauppa ei toimi reaaliaikaisesti, joten tuotevalikoiman muutokset näkyvät viiveellä.

Pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteen tai tuotteet noin 7 vrk:n sisällä tilauksestasi. Edellä mainittu toimitusaika on kuitenkin ohjeellinen, eikä sido Pipelife Finland Oy:ta. Enimmäistoimitusaikana noudatamme kuluttajansuojalaissa määritettyä 30 päivän enimmäistoimitusaikaa. Toimitamme tuotteet lähetyksen koosta riippuen logistiikkaoperaattoreiden kautta suoraan kotiisi tai lähimmälle toimipaikalle. Yli 30 kg:n paketit toimitamme logistiikkaoperaattoreidemme kautta kotiisi tai postitoimipaikkaan.

Toimitamme verkkokaupan tilauksia vain Suomen alueelle. Alle 75 kg toimitukset toimitetaan lähetyksinä logistiikkaoperaattoreiden kautta, jotka toimitetaan lähettäjän lähimpään toimipaikkaan tai toimitusosoitteeseen. Yli 75 kg painavat tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

Mikäli et nouda lähetystä, sitä säilytetää logistiikkaoperaattorilla saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa, minkä jälkeen lähetys palautetaan Pipelife Finland Oy:n verkkokauppaan. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan sinulle. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole kohtuullisen ajan kuluessa tilauksestasi saatavilla, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian sekä palautamme kuluttajansuojalain säännösten mukaisesti sen mitä tuotteen hinnasta on maksettu.

Edellä mainitun sijasta voimme kuitenkin toimittaa sinulle korvaavan tuotteen, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla. Korvaavan tuotteen on käyttötarkoitukseltaan vastattava tilattua tuotetta, sen on laadultaan oltava vähintään yhtä hyvä, eikä sen hinta saa olla suurempi kuin tilatun tuotteen.

Toimituskulut

Pipelife Finland Oy:n verkkokaupassa lähetyksesi lähetys- ja toimituskulut sisältyvät tuotteiden hintaan. Toimituskulut sisältyvät Manner-Suomen alueen lähetyksiin.

Asentaminen

Tuotteiden asentaminen ei sisälly verkkokaupan toimitukseen. Lähetysten mukana toimitamme asennusohjeet. Tuotteiden asentaminen tulee tehdä Pipelife Finland Oy:n antamien asennusohjeiden mukaisesti. Pipelife Finland Oy suosittelee tuotteiden asentamiseen yhteistyökumppaneiksi Pipelifen kouluttamia kumppaneita. Etsi lähin huoltokumppani sivustoltamme. Emme vastaa virheistä, jotka johtuvat asennusohjeiden vastaisesta asennuksesta tai ohjeiden noudattamatta jättämisestä.

Maksutavat

Tilauksien maksu suoritetaan verkkomaksupalveluiden avulla. Verkkokaupassa käytettävät maksutavat ovat teknisesti suojattuja ja turvallisia käyttää. Pipelife Finland Oy käyttää verkkokaupan maksuliikenteeseen Klarna Checkout- palvelua.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, S-Pankki) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Kaupan peruuttaminen ja palautukset

Sen lisäksi mitä kuluttajansuojalaissa tai muussa laissa tai näissä toimitusehdoissa on todettu vapautumisesta sopimuksen täytäntöönpanosta, seuraavat tapaukset vapauttavat sopimuksen täytäntöönpanosta, mikäli ne sattuvat sen jälkeen, kun sopimus on tehty, ja estävät sen toteuttamisen:

Työselkkaus ja muu tapaus kuten tulipalo, sota, liikekannallepano tai ennakoimattomat kutsunnat vastaavassa laajuudessa, takavarikointi, ulosmittaus, valuuttasäännöstely, vallankumous, kuljetuskaluston vähyys, yleinen tavaravähyys, supistukset voimataloudessa sekä alihankinnoissa tapahtuvat vikatoimitukset tai myöhästymiset sellaisissa toimituksissa sekä muut edellä mainitun kaltaiset tapahtumat tai esteet, joihin osapuolet eivät voi kohtuudella vaikuttaa.

Osapuoli, joka tahtoo vedota johonkin yllämainituista kohdista on velvollinen ilmoittamaan välittömästi kirjallisesti toiselle osapuolelle esteestä sekä sen päättymisestä. Mikäli sopimuksen täytäntöönpano sovittuun aikaan on mahdotonta yllämainittujen kohtien vuoksi, voi kumpikin osapuoli kirjallisesti irtisanoa sopimuksen

Palautukset lähetetään osoitteeseen:
Pipelife Finland Oy
Yrittäjäntie 5
91101 Ii