Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
  1. Kaupan etusivu
  2. Lisävarusteet ja huoltotuotteet

Fosforinpoistomassa Sauna-Seppoon

Fosforinpoistomassa huolehtii Sauna-Sepon puhdistustehosta ympäri vuoden. Käytetty massa on ympäristöystävällistä ja se voidaan hyödyntää sellaisenaan maanparannusaineena esim. puutarhassa.
74,45€ 60,04€
Yhteensä: 74,45€, sis. alv 24% 60,04€
Tuotekuvaus
Toimitusehdot

Fosforinpoistomassa huolehtii Sauna-Sepon puhdistustehosta ympäri vuoden

Sauna-Sepon puhdistusteho perustuu Fosforinpoistomassaan. Suodatusmassa koostuu kalkin, kipsin ja rautayhdisteiden seoksesta. Suodatusmassa nostaa veden PH arvoa, mikä saostaa vedessä olevan fosforin ja poistaa vedestä bakteerit. Puhdistusprosessin aikana suodatinmassa ei tiivisty tai muuta muotoaan.

Suodatinmassaan perustuvan puhdistimen toiminta ei ole riippuvainen sähköstä tai tarkasta annostelusta. Tämä takaa, että puhdistimesi toimii tehokkaasti ja varmasti vuodenajoista tai kuormituksen vaihtelusta riippumatta. Suodatinmassan vaihtoväli on kuormitusmäärästä riippuen noin kerran kaudessa (1–2 vuotta).

Käytetty fosforinpoistomassa ei ole ympäristölle haitallista vaan päinvastoin. Käytetty massa voidaan hyödyntää suoraan maanparannusaineena pellolla, puutarhassa tai vaikka kompostin tukiaineena, koska se sisältää runsaasti kalkkia. Tuotepakkaus on PE-muovia, joten sen voi hävittää energiajätteen joukossa. Tuote on säilytettävä kuivassa ja lämpimässä.

Toimitussisältö (LVI-numero 3625 541):

  • Fosforinpoistomassa 18 kg

Huom. Nordkalkin Filtra P:n valmistus on loppunut ja olemme hankkineet korvaavan tuotteen, tuotteen ulkonäkö voi hieman poiketa edellisestä. Materiaalilla on kuitenkin sama tuttu teho ja sitä voit käyttää turvallisesti vanhan materiaalin tilalla.