Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
  1. Kaupan etusivu
  2. Lisävarusteet ja huoltotuotteet

Ankkurointipussi

Pipelifen ankkurointipussit on kehitelty säiliöiden ja panospuhdistamoiden helppoon ja nopeaan asentamiseen. Pakkaus sisältää kaksi ankkurointipussia ja kaksi viiden metrin kuormaliinaa.
158,10€ 127,50€
Yhteensä: 158,10€, sis. alv 24% 127,50€
Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Lisätiedot
Toimitusehdot

Helppo tapa ankkuroida säiliöt

Ankkurointipussi on Pipelifen kehittämä ankkurointijärjestelmä säiliöiden ja panospuhdistamoiden helppoon ja nopeaan asentamiseen. Pipelifen ankkurointipussi jättää historiaan hankalat betoniharkot, suodatinkangas viritykset, lahoavat parrut ja monimutkaiset muovilautaset.

Pipelifen ankkurointipussi koostuu kahdesta maaperään tiukasti kiinnittyvästä pussiosasta ja niitä yhdistävistä kuormaliinoista. Ankkurointipussi ja kiinnitysliinat on valmistettu kestävästä muovipunoksesta, joka ei lahoa tai vety kestäen vuosien rasituksen. Kuormaliina kiinnikkeineen kestää yli 2000 kg kuormituksen.

Ankkurointipussi on kevyt kuljettaa tyhjänä työmaalle ja helppo täyttää asennustyön yhteydessä esimerkiksi täytemaalla tai valamalla säkit täyteteen betonia. Ankkurointipussi kiinnittää säiliön tukevasti maahan kolmiomaisen rakenteen ansioista. Pipelifen ankkurointipussi on suojattu hyödyllisyysmallilla.

Toimitussisältö (LVI-numero 3625 406):

  • Ankkurointipussi 2 kpl
  • 5 m kuormaliina 2 kpl

V6 –panospuhdistamon, viivytyssäiliön tai Maa-sarjan saostussäiliöiden ankkuroimiseen tarvitset kaksi ankkurointipussi -myyntipakkausta.