Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
  1. Kaupan etusivu
  2. Jätevesijärjestelmät

Sauna-Seppo

Verkkokauppamme kestosuosikki Sauna-Seppo kantovesisuodatin soveltuu rantasaunojen ja kesämökkien vähäisten jätevesien puhdistamiseen.
511,67€ 412,64€
Yhteensä: 511,67€, sis. alv 24% 412,64€

Pakettiin kuuluvat tuotteet:

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Toimitusehdot

Sauna-Seppo on kantovesien kestosuosikki

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, painovoimaiseen suodatustekniikkaan perustuva suodatin vähäisten pesu- ja tiskivesien puhdistamiseen. Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen.

Sauna-Seppo huolletaan syksyisin tyhjentämällä se ennen pakkaskauden alkua. Sisäsäiliö on helppo poistaa tyhjennystä ja puhdistusta varten. Käytetyn fosforinpoistomassan voi käyttää lannoitteena sellaisenaan esimerkiksi kukkapenkissä tai kompostoida puutarhajätteen kanssa. Tulo-osaan kertyneet rasvat ja kiintoaineet voi myös kompostoida.

Sauna-Seppoon voit tilata lisävarusteena puurimoituksen, jonka avulla Sauna-Seppo maastoutuu tyylikkäästi ympäristöönsä. Maalaa puurimoitus mökkiin sopivaksi tai käytä luovuuttasi. Maastoon sulautuva Sauna-Seppo on tyylitietoisen valinta jäteveden puhdistukseen! Puurimoitus on ostettava erikseen.

  • Toimitussisältö (LVI-numero 3625 410):
  • Sauna-Seppo
  • Fosforinpoistomassa 18 kg*

*Toimituspakkaus sisältää puhdistusmassan yhden kesän tarpeisiin. Puhdistusmassaa voit hankkia lisää verkkokaupastamme, rautakaupoista tai hyvinvarustetuista LVI-liikkeistä.