Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
  1. Kaupan etusivu
  2. Jätevesijärjestelmät

Pisara-harmaavesisuodatin

Pisara-harmaavesisuodatin puhdistaa kotitalouksien ja vapaa-ajanasuntojen harmaat vedet eli pesuvedet tehokkaasti ilman sähköä ja kemikaaleja.
1517,76€ 1224,00€
Yhteensä: 1517,76€, sis. alv 24% 1224,00€

Pakettiin kuuluvat tuotteet:

Tuotekuvaus
Tekniset tiedot
Lisätiedot
Toimitusehdot

Kotimainen Pisara-harmaavesisuodatin puhdistaa harmaat vedet

Pisara-harmaavesisuodatin puhdistaa kotitalouksien ja vapaa-ajanasuntojen harmaat vedet eli pesuvedet tehokkaasti ilman sähköä ja kemikaaleja. Harmaavesisuodatin puhdistaa jätevedet kotimaiseen mikrobitoimintaa ylläpitävään suodatinmateriaaliin perustuen. Pisara-harmaavesisuodatin soveltuu myös kohteisiin, jossa on suihku, astian- ja pyykinpesukone.

Pisara-harmaavesisuodatin sopii 1-5 hengen talouden tarpeisiin. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Pisara on helppo asentaa niin maan alle kuin maan päälle, joten tuote sopii myös kallioisille tonteille.

Pisara huolletaan vaihtamalla biohajoava luonnonmateriaalinen suodatinkuitu. Suodatinmateriaalin tulee normaalikäytössä vaihtaa noin 100 vrk välein. Käytetty kuitumateriaali voidaan kompostoida. Pisaralla puhdistetun veden voit johtaa avo-ojaan tai imeyttää maaperään. Suodatuskiekot vaihdetaan tarvittaessa. Pisaran huollosta ja asentamisesta on kerrottu lisää Pisaran asennusohjeessa.

Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen. Pisara Harmaavesisuodattimen voi asentaa itse tai hankkia asennuspalvelun koulutetulta Pipelife-kumppanilta. Tuote on suunniteltu kuljetettavaksi henkilöauton peräkärryllä.

Toimitussisältö (LVI-numero 3625 413):

  • Pisara-harmaavesisuodatin
  • Pisara suodatinkuitu 5kg